Array ( [0] => artikelen [1] => 5-tips-voor-een-super-mooie-woni ) 5 tips voor een super mooie woning
5 tips voor een super mooie woning

5 tips voor een super mooie woning

We willen allemaal het beste uit onze woning halen. Of je nu een kleine flat of een groot landhuis bezit, je wilt dat je huis er zo mooi mogelijk uitziet. Van planten kopen tot kapstokken kopen, alles komt in deze blog aan bod. Om je verder te helpen, hebben we hieronder 5 tips voor je op een rij gezet om je woning er mooier uit te laten zien

1.Gebruik kleuren

Gebruik kleur om je woning een persoonlijk tintje te geven. Kies voor kleuren die je aanspreken en die passen bij je persoonlijkheid. Je kunt kiezen voor één kleur, of je kunt verschillende kleuren op verschillende muren gebruiken. Kies kleuren die bij elkaar passen. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een strakke combinatie van wit en grijs, maar je kunt ook een nieuwe, duurzame weg in slaan. Denk hierbij aan het gebruik van meer natuurlijke materialen, zoals bamboe en hout. Dit heeft je huis een hele fijne natuurlijke en rustgevende sfeer.

2. Voeg wat planten toe

Een andere manier om je woning er mooier te maken, is door er wat planten aan toe te voegen. Planten zijn niet alleen heel mooi, maar ze zijn ook goed voor het milieu en je gezondheid. Je kunt kiezen voor kunstplanten of voor echte planten. Kies planten die passen bij de stijl van je woning, of kies voor een bepaald thema in je huis waar deze planten goed in passen.

3. Gebruik accessoires

Accessoires zoals kussens, dekens, vazen, beelden, schilderijen en een wandkapstok kunnen je woning een hele andere look geven. Kies accessoires die passen bij de stijl van je woning. Je kunt ook kiezen voor een thema zoals de zee of de jungle. Bij een thema als dit kun je opnieuw kiezen voor een duurzame look met het gebruik van natuurlijke materialen zoals omschreven in tip 1. Ook de tips omtrent de planten kunnen hier erg bij helpen. Een thema aan je huis toegeven zorgt in veel gevallen voor een extra groot gevoel van ‘thuis.’

4. Besteed aandacht aan je verlichting

Verlichting is een belangrijk onderdeel van je woning. Kies voor verlichting die past bij de stijl van je woning. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor spots, hanglampen of een mooie plafondlamp. LED verlichting is het meest energiezuinig. Met de huidige tarieven kan het dus verstandig én modieus zijn om te kiezen voor LED verlichting in je huis.

5. Gebruik meubels

Meubels zijn essentieel om je woning een mooie uitstraling te geven. Kies meubels die passen bij de stijl van je woning en die comfortabel zijn. Je kunt ook kiezen voor tweedehands meubels, dit is een goede manier om geld te besparen. Bedenk ook weer welke meubels passen bij het thema in jouw huis. 

Terug naar overzicht

Badkamertegelsite zorgt ervoor dat u goed ingelicht bent over de verschillende soorten tegels op de markt. Zodat u aan de hand van deze informatie een wijs besluit kunt nemen over welke tegel bij u in de badkamer komt te liggen.

Voor al uw vragen
Karel van Eijk info@badkamertegelsite.nl
Contactformulier