Array ( [0] => artikelen [1] => de-keuze-voor-witte-badkamertegels ) Kiezen voor witte badkamertegels | Badkamertegelsite

De keuze voor witte badkamertegels

Als een badkamer opnieuw betegeld moet worden, dan moeten er nieuwe badkamertegels aangeschaft worden. Wanneer u er naar op zoek gaat, dan zult u zien dat deze er zijn in veel verschillende soorten en modellen. De witte badkamertegels is een klassieker die tijdloos is.

De keuze maken voor witte badkamertegels

naast uw budget moet u keuzes maken op het gebied van kleur, het design, het formaat en zeker de kwaliteit. U wilt iets dat bij u past maar dat ook lang mooi blijft, lang mee zal gaan en tijdloos is. Als een badkamer klassiek of modern aangekleed wordt, bepaalt dit al grotendeels het type en kleur badkamertegel dat gekocht zal worden. Grote formaten zorgen voor een andere uitstraling dan kleine of mozaïektegels. Een witte wand komt heel anders over dan een wand in warm geel of oranje. Uitvoeringen in used look geven een heel andere sfeer dan high tech modellen met een aluminium randje. Let daarom ook altijd op dat wanneer u de badkamertegels en het sanitair uitzoekt, beide wel bij elkaar moeten passen. De bekende merken hebben vaak complete lijnen en series waarbij alle producten mooi bij elkaar passen. Zo zullen ze ook vaak een aantal witte badkamertegels hebben als basis.

Keuze voor kleur, stijl en sfeer

Witte badkamertegels passen in feite bij alle stijlen en kan bij alle stijlen gebruikt worden. Of u nu een nostalgische, moderne, landelijke of design badkamer hebt of wilt hebben, wit kan altijd. Maar houd er wel terdege rekening mee dat wit in vele tinten verkrijgbaar is. Deze witte badkamertegels gaan van smetteloos kraakhelder tot room wit en daartussenin zitten nog honderden klemnuances. Wanneer u dus meerdere objecten in uw badkamer in de kleur wit neem, stem dit dan altijd op een kleur wit af. Wanneer u alles van het zelfde merk afneemt, kunt u kiezen voor een bepaalde tint en zult u deze afwijkingen niet hebben. Hierdoor zullen de witte badkamertegels altijd goed bij de rest van uw sanitair passen.

Badkamertegelsite zorgt ervoor dat u goed ingelicht bent over de verschillende soorten tegels op de markt. Zodat u aan de hand van deze informatie een wijs besluit kunt nemen over welke tegel bij u in de badkamer komt te liggen.

Voor al uw vragen
Karel van Eijk info@badkamertegelsite.nl
Contactformulier