Array ( [0] => artikelen [1] => de-kleuren-formaat-en-design-van-badkamertegels ) Verschillende badkamertegels | Badkamertegelsite

De kleuren, formaat en design van badkamertegels

Badkamertegels worden veel gebruikt in de badkamer. Dit is een handige manier om de muur waterbestand te maken tegen vocht en daarbij zijn badkamertegels eenvoudig schoon te maken. Hierdoor heeft u een hygiënische badkamer die gemakkelijk in onderhoud is.

De soorten, modellen en het formaat

Wanneer u op zoek gaat naar badkamertegels zult u zien dat er diverse soorten en modellen te verkrijgen zijn. Het badkamertegel design, de badkamertegel kleur, het formaat en niet onbelangrijk de kwaliteit zijn belangrijk en wanneer u de goede keuze maakt past het perfect aan op de stijl en sfeer die u in u graag in uw badkamer wilt hebben. Er zijn diverse soorten. Enkele soorten zijn:

  • De grote tegelformaten. Deze geven een ruimtelijk effect.
  • Het mozaïek dat ervoor zorgt dat er een gezellige uitstraling in de badkamer hangt.
  • De high tech stijl. Hierbij worden materialen zoals aluminium, glas en cement gebruikt die de badkamer een strakke look geven.
  • Een mediterrane stijl waarbij meerdere kleuren en patronen gebruikt kunnen worden.

De overeenkomsten en verschillen tussen vloer- en wandtegels

Badkamertegels zijn te onderscheiden in wandtegels en vloertegels. Hierbij zijn de vloertegels vele malen sterker aangezien hier ook op gelopen moet worden. Naast het feit dat er op gelopen moet worden, zorgen deze tegels er ook voor dat je niet uitglijdt. Vaak kan er echter voor gekozen worden om zowel wand- als vloertegels uit dezelfde serie te kopen zodat de badkamer een geheel wordt.

De verkooppunten en prijzen van badkamertegels

Wanneer u op zoek bent naar tegels voor in uw badkamer kunt u terecht bij vele speciaalzaken. Daarnaast kunt u ook een bouwmarkt bezoeken of langs gaan bij een doe het zelf zaak. Echter is het aanbod bij speciaalzaken vaak groter en hebben ze vele badkamertegels in diverse kleuren en designs. Houd er wel rekening mee dat u op de prijs op let. Prijzen kunnen namelijk nogal variëren.

Badkamertegelsite zorgt ervoor dat u goed ingelicht bent over de verschillende soorten tegels op de markt. Zodat u aan de hand van deze informatie een wijs besluit kunt nemen over welke tegel bij u in de badkamer komt te liggen.

Voor al uw vragen
Karel van Eijk info@badkamertegelsite.nl
Contactformulier