Array ( [0] => artikelen [1] => diverse-soorten-badkamertegels ) Soorten badkamertegels | Badkamertegelsite

Diverse soorten badkamertegels

Hier leest u welke soorten badkamertegels er allemaal aangeboden worden en welke kenmerken de diverse tegels hebben. Daarnaast kunt u ook lezen waar u rekening mee moet houden wanneer u uw badkamertegels gaat verven en wanneer u uw tegels gaat vervangen welke slijtageklasse u minimaal aan moet houden.

Welke tegel kiest u?

Weet u al welke tegel u graag wilt hebben voor uw vloer en/of wand? Dan moet u evengoed nog een keuze maken. Gaat u dan voor natuursteen of heeft u liever keramische tegels? Deze twee tegels verschillen nogal en komen ook op een andere manier tot stand. Daarnaast verschillen de prijzen en geven de tegels een andere uitstraling aan de badkamer. Ook het onderhoud van de tegels kan nogal verschillen. Hiermee moet u rekening houden omdat u graag wel een aantal jaren van deze tegels wilt genieten. Verdiep u daarom in de diverse soorten badkamertegels die aangeboden worden.

Uitstraling van uw badkamer met verschillende soorten badkamertegels

De soorten badkamertegels geven allen een andere uitstraling aan uw badkamer. Zo kunt u gaan voor robuust maar ook voor een strak design of juist een fleurig en vrolijk design. Dit kunt u allemaal aanpassen door een specifiek soort badkamertegel te kiezen. Deze kan namelijk juist warm overkomen of koel. Het ligt geheel aan de tegel en de stijl die er omheen zit.

Verschillen tussen vloertegels en wandtegels

Er zijn diverse soorten badkamertegels die speciaal gericht zijn op het gebruik als vloertegel of wandtegel. Op deze manier kun je bijvoorbeeld kiezen voor natuursteen voor de vloer en een keramische tegel uitkiezen voor de wand. Daarnaast hebben deze tegels een andere slijtageklasse nodig en moet er gekeken worden naar onderhoud. Zo kunt u een goede doordachte keuze maken.

Badkamertegelsite zorgt ervoor dat u goed ingelicht bent over de verschillende soorten tegels op de markt. Zodat u aan de hand van deze informatie een wijs besluit kunt nemen over welke tegel bij u in de badkamer komt te liggen.

Voor al uw vragen
Karel van Eijk info@badkamertegelsite.nl
Contactformulier