Array ( [0] => artikelen [1] => kenmerken-van-sanitaire-tegels ) Kenmerken van sanitaire tegels | Badkamertegelsite

Kenmerken van sanitaire tegels

Tegenwoordig worden huizen modern ingericht met de nieuwste snufjes op het gebied van technologie en meubels die van dure materialen zijn gemaakt. Dit geldt ook voor de badkamer, want er gaat geen dag voorbij dat je niet de badkamer komt.

De badkamer is onmisbaar in een huis; dit is de plek waar je een verfrissende douche kunt nemen en je lekker kunt ontspannen na een dag hard werken. Het is daarom fijn wanneer u kunt ontspannen in een ruimte waarbij de sanitaire tegels passen bij de rest van het design zodat de badkamer een geheel is.

Keuzemogelijkheden in sanitair

Onder sanitair wordt verstaan wat er zich zoal in een badkamer, toilet en douche bevindt. Ook waterleidingen, kranen, afvoer en riool vallen allemaal onder dit begrip. Tegenwoordig is de keuze uit sanitaire voorzieningen enorm. Er is enorm veel keus aan mogelijkheden, vormen en materialen. Door deze aspecten kunnen de prijzen van sanitaire producten nogal verschillen. Erg belangrijk bij het kopen en plaatsen van sanitaire producten zijn natuurlijk de sanitaire tegels.

Soorten en uitvoeringen van sanitaire tegels

Er zijn veel soorten sanitaire tegels te verkrijgen, dus bepaal eerst aan welke eisen ze moeten voldoen. Denk hierbij aan:

  • Gebruik. U bepaalt waar de tegels gebruikt gaan worden. Wilt u ze als mozaïek gebruiken, als decor, voor de vloer, voor de wand, als plinttegels of als sierstrippen.
  • Bewerking. U bepaalt of u bewerkte uitvoeringen wilt, zoals geglazuurd, ongeglazuurd, getrommeld, gepolijst, handgevormd of gestructureerd.
  • Stijl. Ga na in welke stijl u de badkamer wilt gaan maken. Een badkamer kunt u in verschillende stijlen inrichten en ook de tegels zijn te verkrijgen in verschillende stijlen, zoals klassiek, modern, Toscaans en rustiek.
  • Materiaal. Neem een besluit over het materiaal wat uw voorkeur heeft, zoals leisteen, marmer, glas, keramiek en tegenwoordig zelfs roestvrijstaal.

Badkamertegelsite zorgt ervoor dat u goed ingelicht bent over de verschillende soorten tegels op de markt. Zodat u aan de hand van deze informatie een wijs besluit kunt nemen over welke tegel bij u in de badkamer komt te liggen.

Voor al uw vragen
Karel van Eijk info@badkamertegelsite.nl
Contactformulier