Array ( [0] => artikelen [1] => kosten-badkamertegels ) Kosten badkamertegels | Badkamertegelsite
Kosten badkamertegels

Kosten badkamertegels

Wilt u graag uw badkamer laten betegelen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn voor badkamertegels? Hier leest u alles over de kosten die hier bij komen kijken. Het betegelen kunt u bijvoorbeeld het beste laten doen door een ervaren tegelzetter zodat het resultaat van hoge kwaliteit is en lang mee zal gaan.

Diverse factoren die een rol hebben in de prijs

Er zijn diverse factoren die invloed hebben op de kosten van badkamertegels. Denk hierbij aan de hoeveelheid badkamertegels die u nodig heeft maar ook aan het materiaal dat gebruikt is voor de tegels. Zo zal natuursteen duurder zijn dan keramische stenen. Zo zult u zien dat leisteen erg prijzig kan worden terwijl een natuursteen als marmer en hardsteen wat meer aan de goedkopere kant zit. Tevens heeft de grootte van de steen ook invloed op de kosten van de badkamertegels. Een grotere tegel is van nature duurder dan de kleinere tegels.

Kosten van badkamertegels zetten

Een tegelzetter inschakelen is een goede investering. Hierdoor weet u dat de tegels op de juiste manier gezet zijn. Dit geldt voor zowel de vloertegels als de wandtegels. Hierdoor zult u geen problemen krijgen met vocht en weet u zeker dat u de tegels gemakkelijk schoon kunt maken zonder waterschade te veroorzaken. Een tegelzetter kan een prijs vragen tussen de 25 euro tot 40 euro per vierkante meter. Echter kan het voorkomen dat een tegelzetter een vaste prijs voor het complete project met u afspreekt. Ook het adviesgesprek kost 50 euro maar dan weet u wel welke elementen er inbegrepen zijn in het afgesproken bedrag. Houdt er dus rekening mee dat sommige kosten voor uw badkamertegels als investering gezien moeten worden zodat u op een later moment niet nogmaals iemand in hoeft te schakelen om problemen op te laten lossen.

Terug naar overzicht

Badkamertegelsite zorgt ervoor dat u goed ingelicht bent over de verschillende soorten tegels op de markt. Zodat u aan de hand van deze informatie een wijs besluit kunt nemen over welke tegel bij u in de badkamer komt te liggen.

Voor al uw vragen
Karel van Eijk info@badkamertegelsite.nl
Contactformulier