Array ( [0] => artikelen [1] => kosten-van-de-tegels-en-het-legg ) De prijs van tegels en het leggen hiervan | Badkamertegelsite
Kosten van de tegels en het leggen

Kosten van de tegels en het leggen

Iedere badkamer is anders waardoor er in iedere badkamer een andere sfeer gecreëerd kan worden. Dit kunt u doen door middel van de badkamertegels die u het mooiste vindt passen bij de badkamer. Omdat er zoveel verschillende soorten te krijgen zijn in diverse prijsklassen.

Wanneer u op zoek bent naar een tegelzetter die uw badkamer kan voorzien van tegels is het handig om hier onder even te kijken naar ons aanbod. Dat scheelt u een heleboel zoekwerk en geld. Daarnaast bent u verzekerd van een ervaren tegelzetter die uw badkamer nauwkeurig kan betegelen.

Factoren die invloed hebben op de kosten van tegels en het zetten hiervan

Badkamertegels kosten veelal veel geld. De prijs kan echter nog wel eens verschillen. Dit komt doordat er een aantal factoren meegenomen worden. Deze zijn:

  • De hoeveelheid die u nodig heeft. Wanneer u een grote hoeveelheid aan tegels nodig heeft, zal dit waarschijnlijk goedkoper zijn dan wanneer u maar een klein aantal nodig heeft.
  • Het formaat van de tegels. Er is een keuze uit grote, kleine en middelgrote formaten tegels. Bedenk hierbij dat de grote formaten tegels meestal het prijzigst zijn per vierkante meter en de kleinste het goedkoopste.
  • Het materiaal waar de tegel van is gemaakt. Tegels voor in uw badkamer kunnen van diverse materialen gemaakt zijn. Er zijn ook duurdere materialen die gebruikt worden om badkamertegels te maken. Denk hierbij aan natuursteen maar ook aan tegels waarbij glas, aluminium, hout of kurk in is verwerkt. Houd er dus rekening mee dat deze tegels prijziger zijn.
  • Het soort tegel waar u voor kiest. Er zijn namelijk twee soorten tegels voor uw badkamer. Dit zijn vloertegels en wandtegels. Ook deze twee soorten zijn in diverse uitvoeringen en stijlen verkrijgbaar. Denk hierbij aan antislip tegels maar ook aan diverse kleuren.

De kosten voor uw badkamertegels te laten leggen

Wanneer u uw tegels gekocht hebt, is er het volgende punt. Deze moeten natuurlijk nog geplaatst worden. Om hiermee te beginnen heeft u hulpmaterialen nodig. U moet u ook de vraag stellen of u zelf de tegels gaat zetten of dit graag wilt laten doen. Badkamertegels leggen is een specialisme en het is daarom verstandig hier alleen zelf mee te beginnen wanneer u er al ervaring mee heeft. Het is namelijk zonde wanneer deze tegels fout gezet zouden worden en er hierdoor na een jaar al nieuwe voor moeten komen en badkamertegels kosten een aardig bedrag.

Terug naar overzicht

Badkamertegelsite zorgt ervoor dat u goed ingelicht bent over de verschillende soorten tegels op de markt. Zodat u aan de hand van deze informatie een wijs besluit kunt nemen over welke tegel bij u in de badkamer komt te liggen.

Voor al uw vragen
Karel van Eijk info@badkamertegelsite.nl
Contactformulier