Array ( [0] => over-ons ) Over ons | Badkamertegelsite

Over ons

Badkamertegelsite is dé website voor badkamertegels en sanitaire tegels. U leest hier namelijk alles over badkamertegels en sanitaire tegels. Zo worden er tips gegeven voor het zetten van tegels maar ook specifiek over hoe het zetten van mozaïektegels en waar u op moet letten wanneer u pas begint met het zetten van deze tegels.

Badkamertegelsite staat voor u klaar

Daarnaast kunt u ook bij Badkamertegelsite terecht voor al uw vragen. Wij bieden namelijk veel informatie aan waarin uw vragen wellicht beantwoord kunnen worden. Daarnaast kunt u ook contact opnemen wanneer uw vraag niet beantwoord is. Na het ontvangen van uw vraag zullen wij deze zo snel mogelijk voor u beantwoorden.

Een brede kennis

Badkamertegelsite is dé specialist op het gebied van badkamertegels. Door de brede kennis die we hebben, kunnen we u verzekeren van alle informatie op het gebied van sanitaire tegels. Onze kennis is uitgebreid op zowel het gebied van vloertegels als wandtegels. Daarnaast weten wij ook welke stappen u moet ondernemen wanneer u graat kijken voor nieuwe tegels die onder andere gemaakt kunnen zijn van natuursteen of wanneer u graag uw wandtegels in de badkamer wilt gaan verven. Tevens geven wij alle ins en outs op het gebied van stijl en trends en worden de aspecten van tegelwerk in de badkamer ook besproken. Op deze manier bent u voorzien van alle informatie zodat u uw badkamer kunt ontwerpen of verbouwen op een prachtige manier!

Badkamertegelsite zorgt ervoor dat u goed ingelicht bent over de verschillende soorten tegels op de markt. Zodat u aan de hand van deze informatie een wijs besluit kunt nemen over welke tegel bij u in de badkamer komt te liggen.

Voor al uw vragen
Karel van Eijk info@badkamertegelsite.nl
Contactformulier